Mitä ammattijärjestäjä tekee

Ammattijärjestäjä (Professional organizer) on järjestämisen ”Personal Trainer”, eli valmentaja ja tsemppari. Se Joku, joka ohjaa, kommentoi, tukee, kulkee rinnalla ja auttaa selviämään eteenpäin epäjärjestyksen keskellä. Työ on täysin luottamuksellista ja ammattijärjestäjä noudattaa työn eettisiä ohjeita, joista voit lukea lisää Suomen Ammattijärjestäjät Ry:n sivuilta. Toimimme sinun ehdoillasi ja sinun kanssasi.

Ammattijärjestäjä auttaa sinua järjestämään yhden komeron, kodin tärkeät paperit, varaston tai vaikka koko talon. Kaikkea ei tarvitse tehdä yhdellä kertaa.

Kuinka toimimme

Milloin olemme hyödyksi

Asunnonmyynti
- houkuttelevampi ja avarampi asunto

Muutto pienempään asuntoon
- karsimme kanssasi

Uupumus, sairaus tai muu este
- turvallisempi, terveellisempi ja virkistävä koti

Arjen apu kiireiselle
- yhdessä nopeasti tuloksia

Perikunnille
- muistot talteen, valikoiden järkevästi

 

Taustaa

Maailmalla ammattijärjestäjät ovat auttaneet järjestyksen luomisessa 1980-luvulta lähtien. Meille Suomeen tietoisuus Ammattijärjestäjän luomista mahdollisuuksista rantautui v.2009, Anne te Velde-Luoman pitämän työväenopistokurssin myötä. 2010 lähtien hän on kouluttanut alalle uusia ammattilaisia, suomalaisten ja heidän kotiensa auttajiksi!

Kotiemme epäjärjestys on seurausta ajatusmaailmamme muutoksen hitaudesta. Toimimme vielä pula-ajan opeilla. Keskellä kulutusyhteiskuntaa pidämme edelleen kaikesta kiinni, ajatuksella" kun tätä voi vielä tarvita".

Referenssikohteitamme

Ennen

Tämä tyylikäs toimistohuone oli vähitellen päätynyt varastoksi.

Jälkeen

Nyt huone on taas toimistokäytössä.

 

Ennen

Varastojen, autotallien ja teknisten tilojen kohtalona on usein joutua loppusijoituspaikaksi tyhjille pahvilaatikoille yms.

Jälkeen

Tarpeettomat tavarat vietiin kierrätykseen. Tilaa hallinnut suuri pöytätaso purettiin. Nyt tila on toimiva, avara siivouskomero.